תבלינים הודים רשימה

תבלינים הודיים משמשים מרכיב מכריע במטבח ההודי ובמטבחים רבים אחרים ברחבי העולם. השימוש בתבלינים הוא מסורת עתיקה בהודו. תבלינים שימשו במשך מאות שנים לטעם מזון, שימור מזון וכתרופה. התבלין ההודי הפופולרי ביותר הוא כורכום, ששימש כתרופה וגם כתוסף מזון. תבלינים הודיים פופולריים אחרים כוללים כמון, כוסברה, קינמון, ג’ינג’ר, הל, ציפורן, זרעי שומר, זרעי חרדל ואגוז מוסקט. כאן תקבלו תבלינים הודים רשימה מלאה

רשימת תבלינים:

  1. כורכום תבלין הכורכום הוא שורש בצבע צהוב או כתום המשמש כתבלין ובשל סגולותיו הרפואיות. יש לו גם תכונות נוגדות חמצון שיכולות לסייע במניעת מחלות לב, סרטן ודלקת פרקים.
  2. קשמירי צ’ילי טחון – תבלין העשוי מפלפל קשמירי בעל חריפות בינונית. מתאים למגוון סוגים של תבשילים וגוון התבלינים הינו אדום.
  3. ברייני מסאלה – תבלין הודי מיוחד המשמש עבור תבשיל מסורתי הודי בשם ברייני. נפוץ ומוכר בהודו.
  4. גאראם מסאלה – תערובת של תבלינים המשמשים במאכלים הודיים רבים. גאראם מסאלה מכיל בדרך כלל כוסברה, כמון, פלפל שחור, ציפורן, קינמון, הל ואגוז מוסקט. יש גם וריאציות של תערובת התבלינים עם תוספות כמו זרעי שומר, כוכב אניס ועלי דפנה.
  5. קארי – תבלין קארי הוא תערובת תבלינים הכוללת כורכום, כמון, כוסברה וקינמון. זה יכול לשמש בבישול או כתבלין. נפוץ מאוד במטבח ההודי.
  6. תבלין לבשר – תיבול הבשר ההודי הוא תערובת של תבלינים הודיים שניתן להשתמש בהם כדי להוסיף טעם לעוף, כבש, כבש או בקר. 
  7. צ’יקן מסאלה – תיבול מסאלה עוף הוא תערובת תבלינים המשמשת במטבח ההודי. התבלין מכיל בדרך כלל כוסברה, כמון, כורכום, פפריקה וגראם מסאלה.
  8. ג’ינג’ר – נחשב לתבלין נפוץ במטבח ההודי. הוא משמש לעתים קרובות במנות עיקריות במטבח ההודי.
  9. כוסברה טחונה – כוסברה היא צמח בעל ריח וטעם מיוחדים. הוא משמש לעתים קרובות במאכלים מהמטבח ההודי.
  10. כמון צמח שמקורו בדרום אירופה, צפון אפריקה והמזרח התיכון. הזרע המיובש של צמח זה משמש כתבלין במטבח מרכזי במטבח ההודי.
  11. הל – תבלין בעל טעם חזק מאוד, מתוק ומתובל. הוא נפוץ בשימוש במטבח ההודי כדי לתת למנות שכבה נוספת של טעם ותבלינים.
  12. ציפורן – תבלין אשר נפוץ במטבח ההודי. הוא משמש להוספת טעם למנה והוא גם עוזר לשמר מזון. התבלין עשוי מניצני הפרחים המיובשים של עץ הציפורן.
  13. קינמון – תבלין שפופולרי מאוד בבישול ההודי. הוא משמש גם במנות רבות אחרות בשל טעמו המתוק, החריף והארומה החמה.

  14. צי’לי אדום – הצ’ילי ההודי הוא התבלין הנפוץ ביותר בהודו. לצ’ילי הזה יש תרומה משמעותית לטעם המטבח ההודי. פרופיל הטעמים של צ’ילי מסוג זה כולל מעושן, מתוק, חריף עם חריפות פיקנטית שנעה בין עדינה לחמה בהתאם למגוון ואופן הכנתם.
  15. שום – תבלין הודי שנמצא בשימוש בבישול ההודי במשך דורות. שום נמצא בעיקר במשקי בית הודיים, בין אם הוא נא או כאבקה. שום משמש לעתים קרובות להכנת מגוון מאכלים כגון דאל, סמבהר וקארי. בנוסף לכך, שום יכול גם לעזור לך להרגיש רגוע יותר על ידי הפגת מתח או מתן הקלה בתסמיני דיכאון.

מחפשים צנצנות יפות ומעוצבות למטבח? בקרו בקטלוג שלנו

צפו בעוד מאמרים שעלו לאחרונה באתר:

מחפשים צנצנות יפות ומעוצבות למטבח? צפו בקטלוג צנצנות מרובעות/עגולות עם סט מלא של  83 מדבקות תבלינים, עשוי מחומרים איכותיים ועמידים.

+
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר תצוגה מהירה
משלוח לנקודת איסוף חינם
169.00616.00
+
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר תצוגה מהירה
משלוח לנקודת איסוף חינם
200.001,143.00
+
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר תצוגה מהירה
משלוח לנקודת איסוף חינם
162.00849.00
+
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר תצוגה מהירה
משלוח לנקודת איסוף חינם
148.00731.00
+
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר תצוגה מהירה
משלוח לנקודת איסוף חינם
132.00601.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *